BALIKESİR / EDREMİT - Yolören Esin Akpınar İlkokulu

Ara

Öğrenciler günde / haftada yaptıkları maddi-manevi yardımları küçük kağıtlara yazıp "iyilik kumbarası"nda biriktirdiler Bunlar belirlenen süre sonunda okunup üzerine konuşuldu ve öğrenciler tebrik edildi.

Ara

Ana sınıfımızda anlamı bilinmeyen abajur kelimesini rsmetme etkinliği yapıldı.Öğretmenimiz Tubahan ÇAM'a teşekkür ederiz.

Ara

Okunan şiirlerden seçilen bilinmeyen kelimeler  öğrencilerle paylaşıldı.

Öğrencilerden bu bilinmeyen kelimelerden  seçilecek en az üç kelimenin yer alacağı anlamlı bir cümle ve afiş oluşturması istendi.

Öğrencilerden bu bilinmeyen kelimelerden  seçilecek en az üç kelimenin yer alacağı anlamlı bir cümle voluşturması istendi.

Sınıfların en iyi cümleleri arasından okulun en iyi cümlesi seçildi,

Ara

Halk Eğitim Bünyesinde okulumuzda daha önce açılan ;Halk Oyunları,Resim ve İngilizce kurslarının ardından spor kursumuzda öğrencilerimizin mutluluğu eşlinde başladı.

Kas

ÖĞRETMENLER YENİ ÖĞRENİLEN KELİMELERİ VE BU KELİMELERİN EŞ ANLAMLARINI TAHTAY YAZDI.BÜTÜN ÖĞRENCİLER AYAĞA KALKTI,TAHTADAKİ KELİMELERİN EŞ ANLAMLISINI SIRAYLA ÖĞRENCİLERE SORDU,BİLEN YERİNE OTURDU.

Kas

ÇEDES Projesi kapsamında Sorumluluk ve Özdenetim temalı Kasım Ayı etkinlik planlamamızı ''Değerler Kulübü'' öğrencilerimizin özverisiyle gerçekleştirmiş bulunduk.

Sınıflarda tahtaya önce  değerin ne olduğu sorularak,konuya dikkat çekilip,hazırbulunuşluk düzeylerinin tepitinden sonra ,akıllı tahtadan konuya ilişkin videolar izletirilip,değerler kavratıldı.Öğrencilerden evde uygulama örneklerinin resimleri istendi.Verimli bir etkinlik gerçekleştirildi.

ETKİLEŞİMLİ/PAYLAŞIMLI KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ